Επαγγελματικό Ταξίδι

Επαγγελματικό Ταξίδι

Ο απαιτητικός τομέας των επαγγελματικών ταξιδιών αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την επιχείρηση μας. Το τμήμα επαγγελματικού ταξιδίου προσφέρει ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες στις εταιρείες-πελάτες μας.

Με γοργά και σταθερά βήματα ανάπτυξης το πελατολόγιο μας αποτιμάται πλέον σε ένα μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων που μας τιμούν καθημερινά με την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην εταιρεία μας.

Εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και αξιοπιστία τους εταιρικούς λογαριασμούς, οργανώνοντας σε κάθε λεπτομέρεια τα επαγγελματικά ταξίδια στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.Πιο συγκεκριμένα προσφέρουμε στους εταιρικούς πελάτες μας:
  • Κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων, αυτοκινήτων και άλλων υπηρεσιών με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας on-line συστημάτων (επιπλέον δίνεται η δυνατότητα στον ταξιδιώτη να κάνει κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας και να παρακολουθεί τις κρατήσεις που σχετίζονται με το ταξίδι του στην εξέλιξη και στην τελική τους μορφή).
  • Διαθέτουμε βάση δεδομένων με το ταξιδιωτικό προφίλ των στελεχών των εταιρικών μας πελατών, καθώς και της πολιτικής ταξιδιού της εταιρείας-πελάτη μας, τα οποία εξασφαλίζουν ταχύτητα στην επικοινωνία και εγγυημένη ποιότητα υπηρεσιών με βάση τις προτιμήσεις/προδιαγραφές τους.
  • Παρακολούθηση και αξιολόγηση της πολιτικής ταξιδίου της εταιρείας και προτάσεις για μείωση του συνολικού ετήσιου ταξιδιωτικού κόστους για την εταιρεία.
  • 24ωρη εξυπηρέτηση, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.